Waardering:
  • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Battle 2015 TOP 100
#25
Photo 
( 5 ) 5. Ella Leyers

"Tegen de sterren op" is goed vertegenwoordigd in de hoogste regionen van de Belcaps top 100.  We hadden op 6 al Clara Cleymans, straks komt er nog ééntje en Ella Leyers is de 3e actrice uit het programma die de top 10 heeft gehaald; de 27 jarige dochter van Jan Leyers staat net als vorig jaar op plaats 5.  Ze was weer alomtegenwoordig op het kleine scherm met rollen in Spitsbroers, Vlaamse streken (als miss kandidate) en T.  Van T. en spitsbroers wordt een vervolg gemaakt en dit najaar wordt op VTM de serie "De Geboden" uitgezonden, waarin ze ook een belangrijke rol krijgt.
Antwoord
#26
Photo 
( 2 ) 4. Hanne Troonbeeckx

In 2012 op 1, in 2013 en 2014 op 2 en nu gezakt naar nr 3.  De 37 jarige (!!) Hanne Troonbeeckx blijft een favoriet van Belcaps maar is niet meer dé absolute favoriet.   Ze ziet er nog prachtig uit, dus de knappe Njam-presenatrice zal zeker nog heel wat jaren meegaan in onze lijst.
Antwoord
#27
Photo 
( 1 ) 3. Lien Van De Kelder
[Afbeelding: https://images-mds.staticskynet.be/NewsF...1538EM.jpg]
We krijgen een nieuwe nummer 1, want de nummer 1 van vorig jaar staat dit jaar op nummer 3.  Actrice Lien Van De Kelder wijdde zich de voorbije jaren vooral aan het moederschap en werd mama van 2 kleine kinderen.   Ze toert momenteel met een muziekprogramma langs de vlaamse culturele centra.  Hopelijk gaat ze ook terug acteren en presenteren zodat we haar snel terug op ons scherm zien verschijnen.  En wie weet zit er dan volgend jaar terug een nummer 1 in.
Antwoord
#28
Photo 
(11) 2. Nathalie Meskens

Actrice, zangeres, imitator, presentatrice Nathalie Meskens is dé verrassing van deze lijst.  De voorbije jaren bengelde ze steevast aan de rand van de top 10 en dit jaar wordt ze op een haar na de nummer één van onze lijst.   Ook in 2016 zal ze weer niet van het scherm weg te slaan zijn, dus we gaan ze weer heel veel kunnen bewonderen.  Benieuwd of ze in de volgende editie van de belcaps 100 naar de toppositie kan doorstoten.
Antwoord
#29
Photo 
( 3 ) 1. Marie Vinck

Vorig jaar zakte ze van 1 naar 3 maar in de editie 2015 heeft ze de koppositie terug veroverd.  De 33-jarige actrice Marie Vinck zal dit najaar te zien zijn in de VTM serie De Geboden en in de internationale film "Emperor" met Adrien Brody.   Ik kijk er nu al naar uit !
Net zoals ik uitkijk naar de volgende editie van de belcaps top 100 waarvoor we zullen beginnen stemmen in september.  Aan alle stemmers bedankt en begin, nu het stemmen voor de battles gedaan is, maar volop caps te posten van al die mooie vrouwen uit de top 100 !
Antwoord
#30
Mooie lijst, maar dat Stephanie Rose Bertram niet bij de 100 mooiste vrouwen van België staat gaat er bij mij toch niet in.
Antwoord
#31
Volgende keer meestemmen  Wink dan staat ze er zeker in !
Antwoord